Nieuw - Shoot with Love

donderdag, 28 november 2013 00:00

Het nieuwe product van Beelddig is niet zomaar een Loveshoot. Voor Anne Karine en Bram is een foto een dierbare herinnering; een bijzonder moment aan jullie liefde voor elkaar.

Wat was dit weer een heerlijke fotoshoot! Altijd super leuk om samen met het een spontaan stel een nieuw product te verzinnen en dit voor hun in elkaar te zetten. Op een zondagmiddag ben ik naar Arhem gereden om samen de foto's te maken. De foto's zijn ontzettend spontaan geworden, waardoor de fotofilm op een hippe, moderne manier in elkaar is gezet.

Theo van Oosten

donderdag, 28 november 2013 00:00

Selma heeft de jaarlijkste bijeenkomst van onze businesslijn vastgelegd in een 'ontspannen' fotoserie.
Mooi is te zien hoe goed Selma in staat is mensen en gebeurtenissen op het juiste moment in haar beelden te vangen.
Selma speelt daarbij met positie en kleur, met overzicht en detail. Het levert een levendige weergave op van de bijeenkomst.
Een aanrader voor een professionele, maar vooral ook leuke fotoreportage!

Philip van der Linden

donderdag, 21 november 2013 22:14

Voor een aantal portretfoto’s hebben we Selma gevraagd om met ons een middagje op stap te gaan. Het resultaat was ver boven verwachting en bovendien hebben we ook nog een hele leuke middag gehad. Selma wist de spanning van 'het fotomomentje’ goed te doorbreken met leuke humor. En ze heeft de foto’s ook nog eens voor ons bewerkt. Al met al zijn we heel erg tevreden over de samenwerking met Selma en ik kan haar aanbevelen aan iedereen die graag mooie foto’s wil laten maken door een hartelijke, ontspannen en professionele fotografe.

Tamara Kant

zondag, 17 november 2013 00:00

Selma heeft prachtige foto’s gemaakt van onze kinderen. Van deze foto’s heeft zij een mooie collage gemaakt naar onze wens.
Het zijn hele mooie foto’s waardoor het nog moeilijk kiezen was.
Selma is klant vriendelijk, ze toont enthousiasme en inzet en straalt hiermee vertrouwen uit.
Het werk was ruim op tijd af en werd persoonlijk door haar thuisgebracht.
Ze is zelfs nog een tweede keer langs geweest, omdat ik graag een foto wilde van mijn twee jongens op 1 foto en deze er niet waren.
Het contact verliep vlot, spontaan. Ze heeft rust en wacht de juiste momenten af.
Kortom ik ben zeer tevreden over het resultaat.

Wishes and Weddings Event

zondag, 10 november 2013 00:00

Ja hoor, vandaag was het weer 5 jaar geleden dat Wishes and Weddings hun eerste Event hielden, een “houten bruiloft”! Wat was het een mooie belevenis voor de bruidsparen en de bedrijven die hierbij aanwezig mochten zijn. De bruidsparen werden helemaal in de watten gelegd met alles erop en eraan: lakeien, roofvogels, trouwringen, heerlijke taarten en natuurlijk was Beelddig hier ook bij aanwezig!

Astrid Hoogeveen

zaterdag, 09 november 2013 00:00

Op zoek naar een portretfoto voor een nieuwe functie kwam ik Selma tegen. In de ontspannen sfeer die zij creëert is poseren geen opgave.
Selma is in staat om een beeld vast te leggen dat zowel zakelijkheid als persoonlijkheid uitstraalt. Met een prachtige foto als resultaat!