Skon kinderverblijf

donderdag, 01 augustus 2013 00:00

Tijdens onze benefietdag t.b.v. Alpe d’Huzes, voorjaar 2013, heeft Selma Hafkamp geheel belangeloos haar bijdrage geleverd door het maken van prachtige, stijlvolle portretfoto’s. De opbrengst hiervan kwam geheel ten goede van het goede doel.
Daarnaast waren we onder de indruk van haar professionele reportage van de rockband die ’s avonds optrad.
Onze samenwerking met Beelddig verliep vlekkeloos.

Selma, nogmaals bedankt voor je inzet en kwaliteiten!

Agnes & Dieter Vorwerk

donderdag, 01 augustus 2013 00:00

Vandaag je fotomap met foto’s ontvangen. Gewelddig, wat een verrassing.
Op zondag, 1 september (jawel, op zondag !) kwam je vrolijk en opgewekt, strak op tijd in Deventer. Bij een bakje koffie werd snel een lokatie besproken en binnen de kortste keren werden de foto’s gemaakt. We waren onder de indruk van de professionaliteit waarmee je de shoot tot stand bracht. Op een ontspannen wijze klikte de ontspanner keer op keer. Het resultaat was verrassend en imponerend. Wat een variatie. Je hebt een tevreden klant gemaakt. Heel veel succes gewenst.

Pedicuresalon Rendez-Voetje

donderdag, 01 augustus 2013 00:00

Selma heeft de fotografie voor mijn website verzorgd. Doordat ze tijdens het kennismakingsgesprek zo goed luisterde naar wat ik wilde, heeft ze het voor elkaar gekregen de ideeën die ik in mijn hoofd had daadwerkelijk in beeld te brengen. Het is exact geworden wat ik ervan had verwacht. Ze werkt op een prettige, vakkundige manier, waarbij het uiteindelijk ook nog een gezellige middag is geworden. Selma, dank je wel!

WNF-Bamboeclub

donderdag, 01 augustus 2013 00:00

Selma heeft voor de WNF-Bamboeclub een foto-shoot begeleid op de Vriendjesdag; kinderen konden met een pluchen dier op de foto die te downloaden waren via www.bamboeclub.nl.
Selma is een energiek persoon met een assertieve benadering. Ze neemt zelf goed initiatief om het maximale uit een foto-shoot te halen! Ze kan goed met kinderen om gaan die ze een vertrouwd gevoel geeft dat de foto ten goede komt.

Melusi Christian Community

donderdag, 01 augustus 2013 00:00

Onze indruk van Selma Hafkamp is uiterst professioneel met veel oog voor detail. Voor het fotograferen van de verschillende bedieningen van onze non-profit organisatie heeft ze vele bijzondere en waardevolle momenten op de gevoelige plaat gezet. Ze heeft een eigen en zelfstandige werkstijl en is goed in haar communicaties. De foto's hebben vaak een specifieke focus op de ogen van de mensen, waardoor de foto's een eigen verhaal gaan vertellen. Wij kunnen zeker Selma aanraden voor welke fotoreportage dan ook. Het resultaat is te zien op: http://www.youtube.com/watch?v=s4t26yTj84Y

Teodora Galati

donderdag, 01 augustus 2013 00:00

Eind mei dit jaar kreeg ik een bericht van Selma dat ik een fotoshoot  had  gewonnen die ze had verloot vanwege 100 likes op Facebook . Ik vond de foto’s die Selma maakt al erg mooi dus het was een mooie verrassing. Ik vroeg haar of ik met mijn gezin de portretfotoshoot mocht doen. Selma was meteen akkoord: natuurlijk wel!
Begin september 2013 kwam Selma bij ons. We zijn naar de speeltuin achter ons huis gegaan om daar de portretfotoshoot te doen. Selma heeft het ook voor onze kinderen leuk gedaan: ze is spontaan, intuïtief, alert en vooral heel creatief. Ze kwam met veel goede ideeën voor verschillende poses. Daardoor zijn de foto’s zijn geweldig geworden maar ook de avond met haar was erg gezellig.
Nogmaals bedankt!

Stichting Melusi is the Zulu woord voor "de herder".De basis van de stichting is gevestigd in een oud Betania Zweeds Missie Ziekenhuis in Dundee, Northern Kwazulu Natal. In  april 1984 is de stichting opgericht als "Mahyeno Stichting". De stichting helpt name mensen in de samenleving die het moeilijk hebben om een goed bestaan op te bouwen.

Met heel veel plezier ben ik een maand in Zuid-Afrika geweest om de stichting te helpen aan mooi fotomateriaal voor de website en promotiemateriaal. Het was een ontzettend mooie beleving om te zien en vast te leggen hoe deze stichting de arme mensen helpt.

Alexander & Marjonne

donderdag, 01 augustus 2013 00:00

Enthousiast, creatief, meedenkend en professioneel is Selma geweest bij het ontwerpen van onze verhuiskaart. In een ontspannen setting is de lay-out gezamenlijk bedacht waarna er erg leuke foto's zijn gemaakt. Wij zijn erg blij met de samenwerking en het eindproduct. Ben je nog op zoek naar een professionele fotografe met een grote passie voor haar vak en goed luistert en meedenkt bij klant(en) dan raden wij Selma zeker aan! 

Rendez Voetje

woensdag, 31 juli 2013 01:17

website: www.rendez-voetje.nl

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Weer een hele mooie en bijzondere fotoshoot gehad! Dit keer om een digital geboortekaartje te maken. Ik ben twee keer bij Maureen en Rutger langs geweest om in eerste instantie de zwangerschap vast te leggen en achteraf toen kleine Julia geboren was. Wat een ontzettend lieve meid! We hebben prachtige foto's gemaakt van de kleine meid!

Pagina 1 van 2