Jennifer van den Akker

dinsdag, 16 september 2014 00:00

Wij hadden foto’s nodig voor schadeletsel verzekering (litteken foto’s) Mijn zoontje van 5 werkt absoluut niet mee wil zelfs bij de kapper na 4 jaar nog steeds op schoot zitten.
Met fotograaf Beelddig (Selma) van tevoren doorgenomen of ze makkelijk met kinderen kan omgaan, gezien de situatie bij mijn zoontje.
Selma kwam bij ons thuis ging lekker aan het opbouwen van haar spullen. Ryan keek vanaf een afstandje en zo spelenderwijs maakte Selma wat contact met hem.
Uiteindelijk ging meneer lekker zitten voor de foto’s en had het zo naar zijn zin dat er uiteindelijk allerlei posities werden aangenomen.
Het is een mooie en geinige fotoshoot geworden, super blij dat het Selma gelukt is om hem te bereiken ... Selma is super met kinderen.

Bruiloft Saskia & Peter

vrijdag, 04 juli 2014 00:00

Wow, de bruiloft van Saskia en Peter was echt fantastisch! Het weer was perfect, niet te warm maar wel en heerlijk zonnetje. Het bruidspaar zelf straalde en dat maakte het foto's maken een makkie voor mij! Wat waren ze mooi, zeg.

Expositie 5 juli

zaterdag, 05 juli 2014 00:00

Een aantal fotografen exposeren hun recente werk. Deze expositie is te bekijken vanaf 5 juli tot en met 31 augustus.
Graag nodig ik iedereen uit om een kijkje te nemen in deze veelzijdige tentoonstelling van 6 fotografen.

Antea Group

maandag, 23 juni 2014 00:00

Alle trainers van Antea Group hadden een dag georganiseerd om elkaar te inspireren. Beelddig mocht deze dag al deze trainers op de foto zetten, zodat Antea Group dit op hun website kan zetten.

Voor stichting HMC en VCC in Australië is een fotoreportage gemaakt om deze mensen te helpen.

Bruiloft Debbie & Marcel

zondag, 27 april 2014 00:00

Wat was het een fantastische bruiloft! Het bruidspaar en de kinderen hebben genoten van deze speciale dag, wat aan de gezichten was af te zien. Ik heb met alle liefde en veel plezier jullie trouwfoto’s gemaakt en jullie mooiste momenten weten vast te leggen.

Heiko de Kort

donderdag, 10 april 2014 00:00

Mijn eerste fotoshoot, dat is toch iets bijzonders en ik wilde per se een goed eindresultaat. Ik zag Selma's site en diversiteit aan foto's voorbijkomen. Ik stuurde haar enkele foto's van anderen die ik erg mooi vond en Selma zei:"Mooi, maar dat kan ik beter!" Ik was direct overtuigd en dacht iemand met zo'n uitspraak moet wel presteren! Niets was minder waar, ik voelde mij enorm op mijn gemak door Selma's natuurlijke manier van fotograferen. Selma was ontspannen en speelde tijdens de shoot met het grootste gemak met belichting en posities. Uiteindelijk zaten er dan fantastische foto's bij waarmee ik zeer tevreden ben!

Tim Horsten

woensdag, 26 februari 2014 00:00

Eind december 2013 vierden mijn ouders hun gouden jubileum. Een uitstekende gelegenheid voor een familierapportage. Selma nam die opdracht graag aan en heeft deze vlot en naar onze volle tevredenheid afgerond.
Ook toen bleek dat een opgestuurde afdruk op canvas niet helemaal aan onze wensen voldeed, heeft Selma professioneel gehandeld en dit naar volle tevredenheid opgelost.

Bruidspaar Gerrie & Piet

vrijdag, 31 januari 2014 00:00

Wow, wat een fantastische dag was de bruiloft van Gerrie en Piet. Al vroeg bij de bruid en daarna door naar de bruidegom bij de kapper. Door de relaxte planning hadden we overal alle tijd voor en konden ze zelf ook overal heerlijk van genieten. Het weer was echt prachtig en dat hadden we eigenlijk niet meer verwacht eind januari en zeker niet omdat het een dag daarvoor had geregend.

Bruidspaar Colinda & Sven

vrijdag, 27 december 2013 00:00

Wat is het bijzonder als een bruidspaar al kinderen heeft en deze op de trouwdag van papa en mama aanwezig zijn! Ook zij trouwden vandaag een beetje mee. Wat voor veel leuke en spontane momenten zorgde, want kinderen doen nou eenmaal nooit op de foto wat ze moeten doen, heerlijk!

Pagina 1 van 18