Bedrijven opgelet

Pakket totale ontzorging.

Uw website is één van de, al dan niet het belangrijkste, visitekaartje van uw bedrijf. In een paar seconden velt een bezoeker al een oordeel over uw bedrijf. Ziet de website er onprofessioneel, verouderd of onoverzichtelijk uit, dan haakt een bezoeker al snel af. Hetzelfde geldt voor uw aanwezigheid op sociale media, uw profielfoto is daarbij heel belangrijk. Gebruikt u een foto van uzelf op vakantie? Bezoekers houden van mooie plaatjes, zijn visueel ingesteld. Met professionele foto’s maakt u direct een goede indruk!

 

Hoe werkt het?

 

Bedrijfsreportages zijn er in alle soorten en maten. Hoe de fotoreportage vorm wordt gegeven is afhankelijk van het soort bedrijf dat u runt en van uw specifieke wensen. Wilt u foto’s van het interieur, van een specifieke activiteit, van het personeel, etc.? Vooraf bespreek ik samen met u alle wensen en mogelijkheden en geef advies over wat bij uw bedrijf past. Afhankelijk van de grootte van de opdracht worden de foto’s binnen een week geleverd. Vervolgens kunt u de foto’s naar hartenlust gebruiken voor uw website, reclame-uitingen, brochures/flyers, etc.

 

Ook bij het maken van uw brochure/folder/flyer kunnen wij meehelpen en meedenken in het ontwerp. Wij helpen u daar graag bij…

 

Ontzorgingspakket

 

  • Alle benodigde foto’s voor brochures/folders/flyers en website worden bij u op locatie gemaakt. (max. 25 foto’s)
  • Samen met u wordt een conceptontwerp gemaakt
  • Definitief ontwerp van de brochures/folders/flyers wordt geheel uitgewerkt en aan u geleverd
  • Geheel naar eigen wens
  • En waar nodig wordt u geadviseerd bij deze commerciële uiting

 

 

Wat kost een VERZORGINGSPAKKET?

 

Een totaal ontzorgingspakket voor uw bedrijfsreportage heeft u al voor € 500,-- euro exclusief BTW.

 

Zoekt u een passende aanbieding voor uw bedrijfsreportage? Er zijn al mogelijkheden vanaf € 150,-- euro exclusief BTW.