Wie ben ik?

Ik ben Selma van Beelddig fotografie, een vernieuwende vlotte allround fotografe, die op meerdere facetten gespecialiseerd is. De thema’s waarop ik me richt zijn: Bruiloft, Portret, Kaarten, Mode en Zakelijk:

 • Bruiloft: Jullie huwelijk stijlvol en op een vlotte moderne manier fotografeert. Bruidsfotoreportage
 • Portret: Alle opa’s, oma’s, vaders, moeders, kinderen en net geboren baby’s op een leuke maar ook op een schattige manier gefotografeerd; Portretfotografie
 • Kaarten: Mooie foto’s voor je website wat net even anders is dan de werkelijkheid? Folders, kaarten uitnodigingen worden allemaal op een professionele manier ontworpen en gefotografeerd.
 • Mode:De echte kleuren laten terugkomen in de foto bij het verkopen van je kleding. Modefotografie
 • Zakelijk: Professioneel en op een zakelijke manier jezelf of een product op de foto zetten?

Gevoel,emotie en schoonheid vastleggen is mijn grote passie. Schoonheid in al zijn facetten, van de pure liefde van jullie, tot kleine details als een kindje dat net in slaap valt.

Mijn enthousiasme en energie komen goed van pas om niet alleen jullie, maar ook jullie familie en vrienden of collega’s ongedwongen en authentiek op de foto te krijgen. Altijd met oog voor esthetiek; originele compositie, schitterend licht en een flatteuze pose.

Mijn doel is jullie een fotoreportage te geven die jullie ontroert en inspireert, en jullie vrienden en familie verrast en raakt.

Wat kunnen jullie verder van mij verwachten? frisse kleuren, heldere scherpe foto’s, een haast journalistieke reportage van jullie wensen. Ongedwongen, karaktervolle geposeerde foto’s, waar ik de nadruk leg op ongedwongheid. Dus geen stoffige, stijve “verplichte” plaatjes schieten waar jullie je niet prettig bij voelen.

Natuurlijk gebruikmakend van moderne professionele top apparatuur, Nikon Full-Frame camera’s.

Ik hoop jullie in de studio te mogen ontvangen!

Dat ben ik, ik ben Selma

 

Ben jij al Facebookfan?

Leuk om Beelddig te volgen en alle nieuwtjes en/of aanbiedingen te ontvangen? Kijk kan op facebook “Beelddig” en klik op “vind ik leuk”.

Nieuws

 • Nieuw - Shoot with Love

  Het nieuwe product van Beelddig is niet zomaar een Loveshoot. Voor Anne Karine en Bram is een foto een dierbare herinnering; een bijzonder moment aan jullie liefde voor elkaar.

  Lees
 • Nieuw - digitaal geboortekaartje

  Vind jij ook dat alle geboortekaartjes op elkaar lijken?

  Wil jij écht iets bijzonders bij de geboorte van je kindje?

  Lees
 • Bedrijven opgelet

  Pakket totale ontzorging.

  Lees

Tweets