Beelddig Fotografie - Opinies van klanten over Beelddig

Wij hadden foto’s nodig voor schadeletsel verzekering (litteken foto’s) Mijn zoontje van 5 werkt absoluut niet mee wil zelfs bij de kapper na 4 jaar nog steeds op schoot zitten.
Met fotograaf Beelddig (Selma) van tevoren doorgenomen of ze makkelijk met kinderen kan omgaan, gezien de situatie bij mijn zoontje.
Selma kwam bij ons thuis ging lekker aan het opbouwen van haar spullen. Ryan keek vanaf een afstandje en zo spelenderwijs maakte Selma wat contact met hem.
Uiteindelijk ging meneer lekker zitten voor de foto’s en had het zo naar zijn zin dat er uiteindelijk allerlei posities werden aangenomen.
Het is een mooie en geinige fotoshoot geworden, super blij dat het Selma gelukt is om hem te bereiken ... Selma is super met kinderen.

 • Jennifer van den Akker

Mijn eerste fotoshoot, dat is toch iets bijzonders en ik wilde per se een goed eindresultaat. Ik zag Selma's site en diversiteit aan foto's voorbijkomen. Ik stuurde haar enkele foto's van anderen die ik erg mooi vond en Selma zei:"Mooi, maar dat kan ik beter!" Ik was direct overtuigd en dacht iemand met zo'n uitspraak moet wel presteren! Niets was minder waar, ik voelde mij enorm op mijn gemak door Selma's natuurlijke manier van fotograferen. Selma was ontspannen en speelde tijdens de shoot met het grootste gemak met belichting en posities. Uiteindelijk zaten er dan fantastische foto's bij waarmee ik zeer tevreden ben!

 • Heiko de Kort

Eind december 2013 vierden mijn ouders hun gouden jubileum. Een uitstekende gelegenheid voor een familierapportage. Selma nam die opdracht graag aan en heeft deze vlot en naar onze volle tevredenheid afgerond.
Ook toen bleek dat een opgestuurde afdruk op canvas niet helemaal aan onze wensen voldeed, heeft Selma professioneel gehandeld en dit naar volle tevredenheid opgelost.

 • Tim Horsten

Selma heeft de jaarlijkste bijeenkomst van onze businesslijn vastgelegd in een 'ontspannen' fotoserie.
Mooi is te zien hoe goed Selma in staat is mensen en gebeurtenissen op het juiste moment in haar beelden te vangen.
Selma speelt daarbij met positie en kleur, met overzicht en detail. Het levert een levendige weergave op van de bijeenkomst.
Een aanrader voor een professionele, maar vooral ook leuke fotoreportage!

 • Theo van Oosten
 • Teammanager Beheer&Data
 • Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud

Voor een aantal portretfoto’s hebben we Selma gevraagd om met ons een middagje op stap te gaan. Het resultaat was ver boven verwachting en bovendien hebben we ook nog een hele leuke middag gehad. Selma wist de spanning van 'het fotomomentje’ goed te doorbreken met leuke humor. En ze heeft de foto’s ook nog eens voor ons bewerkt. Al met al zijn we heel erg tevreden over de samenwerking met Selma en ik kan haar aanbevelen aan iedereen die graag mooie foto’s wil laten maken door een hartelijke, ontspannen en professionele fotografe.

 • Philip van der Linden

Selma heeft prachtige foto’s gemaakt van onze kinderen. Van deze foto’s heeft zij een mooie collage gemaakt naar onze wens.
Het zijn hele mooie foto’s waardoor het nog moeilijk kiezen was.
Selma is klant vriendelijk, ze toont enthousiasme en inzet en straalt hiermee vertrouwen uit.
Het werk was ruim op tijd af en werd persoonlijk door haar thuisgebracht.
Ze is zelfs nog een tweede keer langs geweest, omdat ik graag een foto wilde van mijn twee jongens op 1 foto en deze er niet waren.
Het contact verliep vlot, spontaan. Ze heeft rust en wacht de juiste momenten af.
Kortom ik ben zeer tevreden over het resultaat.

 • Tamara Kant

Op zoek naar een portretfoto voor een nieuwe functie kwam ik Selma tegen. In de ontspannen sfeer die zij creëert is poseren geen opgave.
Selma is in staat om een beeld vast te leggen dat zowel zakelijkheid als persoonlijkheid uitstraalt. Met een prachtige foto als resultaat!

 • Astrid Hoogeveen
 • Projectmanager Beheer
 • Oranjewoud

Ik heb Selma leren kennen toen ze als fotografe werkte op een feest waar ik moest draaien. Ze kwam zich keurig aan me voorstellen en vertelde wat ze deed... En zelfs ook nog dat ik niet moest schrikken als ze met haar camera vlak voor me zou staan! ;-) Ze zorgt er meteen voor dat er een relaxte sfeer ontstaat. Na onze kennismaking heb ik haar eigenlijk die avond niet meer gezien. Een pré voor een goede partyfotograaf; die hoeft zelf niet in de belangstelling te staan... Die legt vast.
Wanneer ik aan het draaien ben, doe ik alles wat in mijn mogelijkheden ligt om het publiek een leuke avond te bezorgen. Toen ik achteraf de foto's van Selma zag, was dat gelukt en dat zag je op de foto's terug.

 • Martijn la Grouw
 • SLAM FM

Selma is een enthousiaste goede fotograaf, die keurig op tijd is en zeer bedreven in haar werk. Staat open voor allerlei creatieve foto's en oplossingen en het resultaat is prachtig!
Dankjewel Selma dat je aanwezig was op onze bijeenkomst!

 • Robert Keemink
 • www.keemink-entertainment.nl
 • Keemink Entertainment

Fotoreportage laten maken van mijn kinderen 1 van 2 jaar en 1 van een half jaar. Ze deed het erg leuk en is goed met kinderen.
Een gezellige meid die de spontane momenten weet vast te leggen.
Ook de adviezen die ze gaf tijdens de bestelling waren correct en gepast.
Selma bedankt.

 • Adriaan Duijzer

Als locatie zijnde is het belangrijk dat iemand de locatie goed kent en weet waar en wanneer de perfecte foto’s gemaakt moeten worden. Wij zijn dan ook erg blij met onze samenwerking met Selma, omdat zij dit alles goed in ziet. Ze is erg klantvriendelijke, spontaan en ze denkt ontzettende goed met ons en met de klant mee. Daarbij maakt ze geweldige foto’s en krijg je veel waar je voor je geld. Kwaliteit en professionaliteit is waar wij voor staan; daar kan Selma niet bij ontbreken!

 • Latoya Heemstra
 • BeachclubO

Selma heeft op onze bruiloft gefotografeerd op 28 juni 2013.Het was en fotoreportage op het strand in Zandvoort.  Ze is eerst bij ons thuis geweest (om kennis te maken) en dat klikte direct. Ze luisterde goed hoe we graag de dag wilde inrichten en heeft ons geholpen met het bedenken van ideeën. Op de dag kwam ze ruim op tijd, zodat ze ook bij het aankleden al aanwezig was om ieder detail vast te leggen.  Echt alles is van het begin tot het einde vastgelegd. Toen ze vertelde hoeveel foto’s ze had gemaakt stond ik te kijken want heb het vaak niet in de gaten gehad. De uiteindelijke foto’s zien er heel mooi uit. Wij zijn dik tevreden.

 • Bruidspaar Rob & Ingrid

Al een aantal keer zijn er van/voor mij een aantal prachtige foto’s gemaakt van mij en mijn gezin. Best spannend, maar samen met Selma een feestje om te doen. Ze maakt van alles iets moois en staat ook open voor ideeën van jezelf. Wij hebben een aantal prachtige reportages om op terug te kijken.
Dank je wel Selma!

 • Heidi
 • Kant Oliehandel

Wij hadden het voornemen om in september te gaan trouwen. Deze onvergetelijke dag moest natuurlijk vastgelegd worden. Via internet kwamen we met Selma in contact. Na een kennismakingsgesprek was het voor ons snel duidelijk, dit was de fotograaf die we zochten: vriendelijk, spontaan, enthousiast en een mooie portfolio met prachtige foto’s. Ook onze kinderen van 4, 6 en 8 jaar vonden Selma meteen leuk!
6 September was het zover. Selma was om 7:00 ’s ochtends al aanwezig (vanuit Utrecht naar Klazienaveen, wat al snel 1,5 uur rijden is), zodat ze vanaf het begin alles vast kon leggen. Van het aankleden van de bruid, de familiefoto’s, de fotoreportage van het bruidspaar en de kinderen tot het vastleggen van de ceremonie. Gedurende de hele dag wrong ze zich in allerlei bochten om mooiste foto’s te schieten met oog voor de kleinste details. Ook de omgang met onze kinderen was optimaal. Ze waren enthousiast en bereid haar aanwijzingen zonder aarzelen op  te volgen. Het leukste vonden nog dat ze een willekeurige kleur mochten opnoemen vlak voor een fotomoment. Deze vrolijkheid zie je terug op de prachtige foto’s.
Tijdens de ceremonie was ze ‘onopvallend’ aanwezig en toch heeft ze alle belangrijke moment vast kunnen leggen.
Wij waren heel blij dat Selma erbij was om een van de mooiste dagen van ons leven vast te leggen en hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen. We hebben al wat van onze foto’s mogen zien en ze zijn mooier dan we hadden durven dromen. We kunnen niet wachten tot alles klaar is!
Selma BEDANKT!!!

 • Ruben, Janet en de kids

Enthousiast, creatief, meedenkend en professioneel is Selma geweest bij het ontwerpen van onze verhuiskaart. In een ontspannen setting is de lay-out gezamenlijk bedacht waarna er erg leuke foto's zijn gemaakt. Wij zijn erg blij met de samenwerking en het eindproduct. Ben je nog op zoek naar een professionele fotografe met een grote passie voor haar vak en goed luistert en meedenkt bij klant(en) dan raden wij Selma zeker aan! 

 • Alexander & Marjonne

Eind mei dit jaar kreeg ik een bericht van Selma dat ik een fotoshoot  had  gewonnen die ze had verloot vanwege 100 likes op Facebook . Ik vond de foto’s die Selma maakt al erg mooi dus het was een mooie verrassing. Ik vroeg haar of ik met mijn gezin de portretfotoshoot mocht doen. Selma was meteen akkoord: natuurlijk wel!
Begin september 2013 kwam Selma bij ons. We zijn naar de speeltuin achter ons huis gegaan om daar de portretfotoshoot te doen. Selma heeft het ook voor onze kinderen leuk gedaan: ze is spontaan, intuïtief, alert en vooral heel creatief. Ze kwam met veel goede ideeën voor verschillende poses. Daardoor zijn de foto’s zijn geweldig geworden maar ook de avond met haar was erg gezellig.
Nogmaals bedankt!

 • Teodora Galati

Onze indruk van Selma Hafkamp is uiterst professioneel met veel oog voor detail. Voor het fotograferen van de verschillende bedieningen van onze non-profit organisatie heeft ze vele bijzondere en waardevolle momenten op de gevoelige plaat gezet. Ze heeft een eigen en zelfstandige werkstijl en is goed in haar communicaties. De foto's hebben vaak een specifieke focus op de ogen van de mensen, waardoor de foto's een eigen verhaal gaan vertellen. Wij kunnen zeker Selma aanraden voor welke fotoreportage dan ook. Het resultaat is te zien op: http://www.youtube.com/watch?v=s4t26yTj84Y

 • Daniel van de Vlag
 • Dundee, South Africa
 • Melusi Christian Community

Selma heeft voor de WNF-Bamboeclub een foto-shoot begeleid op de Vriendjesdag; kinderen konden met een pluchen dier op de foto die te downloaden waren via www.bamboeclub.nl.
Selma is een energiek persoon met een assertieve benadering. Ze neemt zelf goed initiatief om het maximale uit een foto-shoot te halen! Ze kan goed met kinderen om gaan die ze een vertrouwd gevoel geeft dat de foto ten goede komt.

 • Marian van Heerde
 • www.bamboeclub.nl
 • WNF

Selma heeft de fotografie voor mijn website verzorgd. Doordat ze tijdens het kennismakingsgesprek zo goed luisterde naar wat ik wilde, heeft ze het voor elkaar gekregen de ideeën die ik in mijn hoofd had daadwerkelijk in beeld te brengen. Het is exact geworden wat ik ervan had verwacht. Ze werkt op een prettige, vakkundige manier, waarbij het uiteindelijk ook nog een gezellige middag is geworden. Selma, dank je wel!

 • Jacqueline Bonebakker
 • www.rendez-voetje.nl
 • Pedicuresalon Rendez-Voetje

Vandaag je fotomap met foto’s ontvangen. Gewelddig, wat een verrassing.
Op zondag, 1 september (jawel, op zondag !) kwam je vrolijk en opgewekt, strak op tijd in Deventer. Bij een bakje koffie werd snel een lokatie besproken en binnen de kortste keren werden de foto’s gemaakt. We waren onder de indruk van de professionaliteit waarmee je de shoot tot stand bracht. Op een ontspannen wijze klikte de ontspanner keer op keer. Het resultaat was verrassend en imponerend. Wat een variatie. Je hebt een tevreden klant gemaakt. Heel veel succes gewenst.

 • Agnes & Dieter Vorwerk

Tijdens onze benefietdag t.b.v. Alpe d’Huzes, voorjaar 2013, heeft Selma Hafkamp geheel belangeloos haar bijdrage geleverd door het maken van prachtige, stijlvolle portretfoto’s. De opbrengst hiervan kwam geheel ten goede van het goede doel.
Daarnaast waren we onder de indruk van haar professionele reportage van de rockband die ’s avonds optrad.
Onze samenwerking met Beelddig verliep vlekkeloos.

Selma, nogmaals bedankt voor je inzet en kwaliteiten!

 • Jan Willem Stap
 • Vestigingsmanager
 • skon kinderverblijf de blauwe leeuw

Gebruiker Login